Numero Uno

Så var då den olidiliga väntan över då vi har kommit fram till toppen av listan över de Svensktätaste Platserna i Milano. Arbetet hit har varit hårt ibland, tröttsamt sällan och roligt för det mesta. Efter en lång vägs vandring är det alltså dags för italiadabere att äntligen presentera platsen som tog hem hela klabbet... vinnaren... il... Numero... Uno!


1.  H&M


Milano är till mångt och mycket känt som shoppingens stad, ett modets högkvarter om man så vill. Utan vidare förkunskaper och med en stor risk att bli besvikna vallfärdar en del till Milano med höga förhoppningar och drömmar om silkespapper i lyxiga påsar fyllda med exklusivt mode till moderata pre euro-priser. Därför är det en aning förvånande (eller är det precis tvärtom?) men ändå tryggt på något sätt att den plats i hela Milano där man alltid, varje dag i varje vecka under varje årstid kan hitta svenskar är den genomsvenska kedjan Hennes&Mauritz. Tom Filippa Lagerbäck (svensk TV-kändis reds.anm.) handlar där. Tyck vad du vill om den svenska klädjättens italienska inköpare, tyck vad du vill om att handla till dunkande technomusik, tyck vad du vill om polyester och spegelväggar med förvillande blänk, tyck vad du vill om röra och kaos och huller om buller– strunta i allt detta. Är det svenskar du letar efter finns inget säkrare alternativ. 100% träff varje gång.

 

Ett stort tack till er tappra som gissade. Tyvärr måste meddelas att ingen vinnare kunde dras men italiadabere önskar er alla lycka till nästa gång!


Kommentarer
Postat av: Helly

skratt Hade jag tànkt lite till hade jag nog nàstan kunnat anat H&M. Jag var sà inne pà olika restauranger och caféer ;)

2010-02-05 @ 11:11:56
URL: http://tjejpasicilien.blogspot.com
Postat av: Miranda

Ja, jag såg svenskar där direkt ;)

2010-02-07 @ 15:09:27
URL: http://mirandasminut.se
Postat av: ida

Ja, och du var ju där. Är det inte fantastiskt. Sverige - ett stenkast bort när du helst önskar.

2010-02-07 @ 21:16:05
URL: http://italiadabere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0