Rätt svar

till tävlingen:

Jag vill till att börja med tacka alla tävlande. Er insats var beundransvärd på gränsen till heroisk. Det är därför med en gnutta ledsamhet jag måste meddela att ingen tyvärr har vunnit, uppfinningsrika och skarpsinniga svar till trots. Här kommer det rätta svaret.

Vi har att göra med 5 s.k. kändisar. VIPs om man så vill.

1:an är alltså Natalie, transexuell, just nu i ropet pga en sex och-drogskandal med en politiker. Har gett första, andra och tredje klassens komiker material för flera månader framåt.

2:an är Gabriele, transexuell och aktuell med sin medverkan i den orson wellska mardrömmen.

3:an är Alba Parietti, "kändis" med ett nytt ansikte för att bättre kunna tillgodose de moderna tidernas krav på utfyllnad.

4:an är Silvia, f.d. gieffina, också hon transgender och alltså i begynnelsen man. Har lyckats bli fysisk kvinna utan att se ut som Parietti.

5:an är Claudio Baglioni, singer songwriter med ett gäng slagdängor i skjortärmen. Är inte så svettig som han ser ut, det är botoxet som gör huden så blank. Han och Parietti är likheten till trots inte släkt. Kanske har de inte ens samma kirurg.

Rätt svar skulle vara nummer 5, Claudio. Han är känd för att han kan något (sjunga och skriva musik).Till alla tävlande önskar vi: Bättre lycka nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0